Albirea Dentară Profesională

Fie că te pregătești pentru un eveniment important sau pur și simplu vreu să îți recpeți strălucirea zâmbetului, albirea dentară este o alegere excelentă.
Este o procedură rapidă, sugură și nedureroasă, care poate face o diferență vizibilă chiar după prima ședință. Folosim tehnologii moderne și produse de calitate, care protejează smalțul și oferă rezultate naturale, fără sensibilitatea excesivă. Îți vei redescoperi zâmbetul – mai alb , mai curat și plin de încredere.

Cum funționează albirea dentară?

Gelurile de albire profesionale

Acestea sunt aplicate pe dinți și activate cu o sursă de lumină specială, accelerând procesul de albire și eliminând petele cauzate de alimente, băuturi sau fumat.

Rezultate vizibile imediate

În doar câteva ședințe, dinții pot deveni cu până la 8 nuanțe mai albi.

De ce să alegi albirea dentară profesională?

După tratamentele de igienizare și albire dentară, îți recomandăm urmatoarele:

Factori care pot impune necesitatea albirii dinților:

Dinții sunt constant expuși la diferiți factori care, într-o măsură mai mică sau mai mare, le pot afecta structura și, implicit, culoarea. Unul dintre cei mai importanți factori este igiena orală – o igienă deficitară favorizează acumularea plăcii bacteriene, care, în timp, capătă o nuanță inestetică și afectează aspectul general al danturii.

Întrebări frecvente despre albirea dentară

În general, procedura nu este dureroasă. Totuși, unele persoane pot experimenta o sensibilitate temporară la rece sau cald, care dispare în câteva zile.

Rezultatele pot dura între 6 luni și 2 ani, în funcție de stilul de viață (dieta, fumat, igienă orală). Evitarea alimentelor colorate și o igienă riguroasă ajută la menținerea culorii mai mult timp.

Dacă este realizată corect, sub supraveghere medicală, albirea nu afectează smalțul. Produsele de calitate sunt formulate special pentru a proteja structura dintelui.

Nu. Albirea nu este recomandată persoanelor cu probleme gingivale active, carii netratate, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. De asemenea, nu are efect asupra lucrărilor protetice (coroane, fațete, plombe).

Depinde de cauza petelor. Unele discromii (ex: de la tetraciclină) pot fi rezistente și necesită tratamente repetate sau soluții alternative, cum ar fi fațetele dentare.